Läs mer

Vi vill att det ska vara så enkelt som möjligt att få tillgång till högkvalitativa modifikationer. Om det är någon produkt som du vill anpassa efter dina individuella behov - tveka inte att kontakta oss för en personlig genomgång och ett prisförslag. I vår discordserver kan du ta del av nyheter och vårt galleri.

Kundförmåner

Vi vill ge dig riktigt kundvärde. Ta del av följande förmåner när du köper hos oss:

  • När du köper modeller ingår alltid civil utrustning.
  • Vid beställning över 500 kr bjuder vi på en veckas hosting av FX Arktisk Spelserver (2 GB RAM + 20 GB lagring).
  • Vid beställning över 800 kr bjuder vi på en veckas hosting av FX Arktisk Spelserver (4 GB RAM + 40 GB lagring).
  • Vid beställning över 1250 kr bjuder vi på en veckas hosting av FX Arktisk Spelserver (6 GB RAM + 60 GB lagring).
  • Kundroll i vår discordserver med möjlighet att publicera bilder från din server.

Spelservrarna levereras av svensklokerade IceFlow och erbjuder kraftfull prestanda tack vare Intel Core i9.

Köpinformation

Betalning
När du bestämt vilka produkter du vill köpa betalar du enkelt med kort, mobiltelefon eller Klarna i kassan. Du får ett bekräftelsemail på din beställning till din angivna e-postadress. Innan du beställer måste du läsa och godkänna våra användarvillkor.

Leverans
Dina filer levereras automatiskt i kassan och till din mail i samband med ditt köp. I vissa fall återkommer vi till dig inom kort om du exempelvis behöver en licensnyckel till din programvara. Om du köper dina filer genom Cfx.re Keymaster finns filerna tillgängliga vid inloggning inom 2 dygn. Hur dina filer ser ut när de levereras beror på vilken produkt som du köpt. Allt du behöver för att komma igång finns inkluderat. Vanligtvis medföljer inte .meta-filer till fordonsmodeller.

Kundservice
Om du behöver hjälp med din beställning eller dina produkter kan du enkelt ta kontakt med oss i direktchatt på hemsidan eller genom mail. Kundservice är bemannad helgfria vardagar.

Mer om oss

I snart fem år har vi på Elle Modding sålt svenska modifikationer till GTA V. Vi var de första i Sverige med betalda modifikationer till GTA V och vårt koncept har kopierats gång på gång. Som en av branschens mest erfarna och betrodda leverantörer och med flest kunder i Sverige garanterar vi på Elle Modding en spelupplevelse utöver det vanliga. Vi riktar in oss på sådant som ger ditt spel eller din server en autentisk svensk upplevelse. Utbudet ökar ständigt och vår vision är att fortsätta utveckla och saluföra produkter med ännu högre kvalitet som Sveriges största leverantör i vår bransch. Idag används våra produkter på över 150 servrar och av över 500 kunder i Sverige.